Suomalaista laatua omassa konepajassa

Yrityksen toiminta perustuu avaimet käteen projektitoimituksiin

Projektitoimitus on avaimet käteen kokonaistoimitus suunnittelusta kunnossapitoon. Projektihallinta pitää sisällään suunnittelun, automaation, valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton loppudokumentteineen.

Pitkät asiakassuhteet ja toimiva kumppaniverkosto luovat pitävän ja toimivan kokonaisuuden, jolla myös asiakkaan kokonaiskustannukset pystytään pitämään kurissa.

Oma konepajamme Kauhajoella vahvistaa sekä projektien että varaosatoimitusten sujuvuuden ja nopeuden. Yrityksemme henkilökunnalla on pitkä kokemus sekä projektitoimituksista että alihankinnasta.

Lisäksi palvelemme korjausinvestointien ja huoltotarpeiden kanssa sekä Helpdeskin myötä myös muissa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Muutokset, korjaukset ja alihankintatoimitukset eri laajuuksissaan pystymme toimittamaan asiakkaan erilaiset tarpeet huomioiden.

Toimimme sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti – Finkomec Oy on kotimaista osaamista parhaimmillaan.

Portfoliokuva 1 - Galleria 1 Portfoliokuva 2 - Galleria 1

Uudistaminen

Uudistamme asiakkaiden koneita, laitteita tai koko järjestelmää vastaamaan uusia kapasiteettitarpeita, turvallisuusmääräyksiä tai toimintamuutostarpeita.

Ohjelmamuutokset, logiikan vaihdot sekä muun automaation uudistaminen osana järjestelmän tarkastelua.

Huolto

Huollon tarkoituksena on minimoida asiakkaan laitteiden käyttökatkokset tai vaaratilanteet.

Finkomec huoltaa asiakkaan laitteet sopimuksen mukaan. Laitteet otetaan huollon piiriin huoltokattavuuden mukaisesti joko määräaikaishuoltoina tai kutsuttaessa.

Varaosina käytetään sopimuksen mukaan joko asiakkaan omaa varaosavarastoa tai meidän toimittamaamme varaosaa.

Muutokset ja korjaukset

Koneiden ja laitteiden korjaukset ja muutokset voidaan suorittaa huoltojen yhteydessä tai erillisinä projekteina sovittuna ajankohtana.