AGVE Groupin automaattitrukit ja ohjausjärjestelmät nyt meiltä

AGV-ratkaisut - Automated Guided Vehicles

Edustamme ruotsalaisen AGVE Groupin valmistamia automaattitrukkeja sekä ohjauksia Suomessa.

Automaattitrukkien käsittelykapasiteetti on hyvin laaja.

  • A-sarja käsittää haarukkatrukkityyppiset sovellukset
  • A2-tyyppisten laitteiden kapasiteetti on 500 kg ja maksimi nostokorkeus 1000 mm
  • A-sarjan toisesta päästä löytyvät 5000 kg nostavat mallit, joiden maksimi nostokorkeus on 8000 mm
  • Paikannus laitteissa tapahtuu tyypillisesti lasereilla

Räätälöinti ja optimointi

Asiakkaalle räätälöidään kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivat laitteet. Sisälogistiikassa automaattitrukit ja vihivaunut syrjäyttävät perinteiset kuljetinratkaisut muunneltavuudellaan. Laitteet voidaan ohjelmoida uudelleen eri reiteille, muuttuvien logististen tarpeiden mukaan.

Olemassa oleville reiteille voidaan myös lisätä laitteita. Risteävien reittien lisääminen ja muutokset keskinäisissä väistämissäännöissä ovat helppoja ja nopeita toteuttaa. Laitteet optimoivat reitin ja ne osaavat välttää törmäykset.

Laitteiden turvallisuus

Turvallisuuteen on kiinnitetty erityisen paljon huomiota, joten varastologistiikassa automaattitrukit osaavat kulkea myös perinteisten trukkien ja ihmisten seassa.

Ohjausjärjestelmä liitetään myös asiakkaan ERP/MES -ohjelmiin, jolloin tuotetiedot tulevat suoraan asiakkaalta.

Varastonhallintajärjestelmä (WMS)

Perinteisen liikenneohjauksen lisäksi AGVE pystyy toimittamaan koko varastonhallintajärjestelmän (Warehouse Management System, WMS). Tällöin koko varastonhallinta tulee yhdessä paketissa ja se liitetään asiakkaan omaan ERP järjestelmään, jolloin sekä tuotteen jäljitettävyys että myös tuotehallinta parantuvat.

AGVE Group - Automaattitrukkien edelläkävijä

Yritys perustettiin yli 30 vuotta sitten kehittämään ja suunnittelemaan korkeatasoisia ohjaimia AGV-ratkaisuihin ja AGVE onkin yksi ensimmäisistä PC-pohjaisista ohjausjärjestelmistä. Ohjausjärjestelmän kehitys ja valmistus on edelleen AGVE Groupin omissa käsissä.

Pelkkiä ohausjärjestelmiä on toimitettu yli 3500 kpl ja automaattitrukkeja yli 2500 kappaletta. Suunnittelu ja valmistus tapahtuvat AGVE Groupin omalla tehtaalla Ruotsin Gothenburgissa ja laitteet voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeisiin soveltuviksi.

AGVE:n räätälöimiä esimerkkejä

  • 65:n tonnin teräsrullia siirtelevät laitteet
  • Erilaiset pyykki- ja ruokavaunut
  • Ajoneuvoja (lentokone) siirtelevät laitteet